Når brudeparet ønsker seg at bryllupskaka skal være laga av sjokolade, kunne jeg ikke bruke piska kremfløte til å dekke den med. Så da var det å finne en sjokoladekrem som er laga av hvit sjokolade og samtidig har rette konsistensen til å smøre og dekke kaka. Jeg fant ingen, men satte sammen en av litt forskjellige oppskrifter. Den ble helt fin i konsistensen og veldig god på smak (for de som liker hvit sjokolade). Jeg vil tro at den egner seg godt til å farge med konditorpasta til for eksempel barnebursdager. Karoline har allerede bestillt rosa krem til neste bursdag.. Her er kakene ferdig dekka med sjokoladekremen;
I morgen skal jeg lage marshmallowfondant til å dekke de med, og på lørdag skal pynten på!
Her er oppskrift på nydelig hvit sjokoladekrem;
250 g smør
400 g melis- røres hvitt
1 ts clear vaniljeekstrakt (eller vanilig vaniljeessens, men den er litt brun i fargen, så da blir ikke kremen fullt så hvit)
200 g hvit sjokolade- smeltes over vannbad og blandes med resten.
Jeg ganga denne porsjonen med 3, og det ble alt for mye. Det hadde sikkert vært nok å ganga den med to, så jeg vil tro at en porsjon av denne er passe til ei lita langpanne (ca 20 x30).
Ønsker som vanlig alle en super dag!
Fantastisk!
SvarSlettGlede meg te å smaka den i bryllupet :-)
Du æ goe å få dæ te :D