torsdag 6. januar 2011

Årsvollhjemmebakeri pusser opp kjøkkenet!

Det er for tiden lite kakebaking i årsvollhjemmebakeri. Vi holder nemlig på å pusse opp kjøkkenet. Så akkurat nå står kjøkkenet litt på hodet, men sluttresultatet kommer til å bli bra! Vi maler tak, vegger og vindu hvite, eller rettere sagt eggeskallhvite (samme farge som dørene). Dette kommer nok aldri til å bli en interiørblogg, men bilder av det "nye" kjøkkenet mitt vil det nok bli etterhvert. Og så har jeg et par andre små prosjekt på gang. Jeg har rett og slett fått litt male-dilla. Mye kan bli fint med noen strøk maling. Som for eksempel den gamle talerkenhylla som var mørk-beisa. Kanskje litt vanskelig å se på bilde pga avispapiret som henger bak, men oppi denne hylla skal noe av det gamle serviset vårt få sin hedersplass:


Tak og vindu var lakka før, så det lyser veldig opp når alt blir malt hvitt! Jeg gleder meg veldig til alt er ferdig.Da skal jeg virkelig kose meg på kjøkkenet med masse kakebaking og annet matlaging:-)

6 kommentarer:

 1. Lillesøster Grete7. januar 2011 kl. 21:02

  Glede meg sååå te sluttresultatet :)
  Det blir nok kjempefint !!!

  SvarSlett
 2. Og fint ble det! Nå mangler bare to gardiner (de henger til tørk) og litt rydding. Jeg er sååå fornøyd!!

  SvarSlett
 3. Fin blogg du har fått deg. Jeg er imponert! Gleder meg til å se "det nye " kjøkkenet!

  Kristin på Bogafjell

  SvarSlett
 4. Så spennande med nytt kjøkken! Rekne med me får sjå det 3.februar! (for det va då me sko på venninnetreff sjå deg?) Hilsen Liv (som fortsatt ikkje he fått bruker..)

  SvarSlett
 5. Klart dere skal få se det den 3.februar! Det blir kjekt. Jeg kan ikke love levende lys på do, men...

  SvarSlett
 6. Hmm, klare ikkje kommentere som brukeren min fra jobben - men kan informere om at eg he flytta ut LED-lysene mine fra do til gangen nå så nå er det ikkje luksus med levende lys på do sjå meg heller lenger:) Liv

  SvarSlett