torsdag 5. mai 2011

Trippel sjokoladekjeks

Ja, for det blir trippel når kjeksene inneholder kakao og både lys og mørk kokesjokolade vel? Dette er søskenbarnet til sjokoladekjeksene. Jeg bake noen veldig gode mørke sjokoladekjeks for ei stund siden, men tenkte at det ikke kunne være nødvendig med så mange forskjellige oppskrifter. Så dette er rett og slett samme oppskrift som sjokoladekjeks, bare litt av melet er erstatta med kakao, og så hadde jeg litt mindre sjokoladebiter i.

Oppskriften:

160 g meierismør
160 g brunt sukker
120 g sukker
2 egg
1 ts vaniljesukker
300 g hvetemel
0,5 ts salt
2 ts bakepulver
50 g kakao
ca 200 g sjokolade, gjerne to forskjellige typer

Se oppskrift på sjokoladekjeks for å se framgangsmåte og sånn.

Steik på 180 grader i 10-15 min.

Kjempegodt med nysteikte sjokoladekjeks!

Og det beste er at jeg har en rull med trippel sjokoladekjeks på frysen klar til å tas fram når anledingen byr seg!

1 kommentar:

  1. Begge sortene av sjokoladekjekt såg kjempe gode ut!! Må nok testes ut snart!!!

    SvarSlett