fredag 25. mars 2011

Prinsessekronekake

I går ble vår kjære søte, snille, bestemte, livlige Karoline 4 år. Dagen ble først feira i barnehagen, så hadde vi barnebursdag med 14 unger her på ettermiddagen. Og bursdagsbarnet ønska seg ei prinsesskronekake, så det måtte hun jo få. Og slik ble resultatet:

Oppskriften er henta (som vanlig) fra detsoteliv.no. Kaka heter der "gjennombløt sjokoladekake", og er ei veldig grei kake å lage for kremen skal has på med en gang den tas ut av ovnen. Kaka prikkes med en gaffel først og så smelter sjokoladekremen litt ned i kaka. Ellers er den pynta med melisglasur (melis, eggehvite og litt sitronsaft).

I bursdagen var det en del foreldre som var med. Jeg spurte om de ville ha pølse, men da svarte Maggi: "vi kommer ikke til deg for å spise pølse- det er jo kake vi vil ha". Det varmet mitt lille kakebakehjerte!!

Kaka ble god og bursdagsbarnet ble fornøyd, så da kan vi konstatere at det var en vellykket bursdag. Bursdagsbarnet fikk til og med sin egen neglelakk, så den må nok mor gjemme litt, ellers så blir det vel neglelakk overalt. Men allerede på kvelden måtte vi ta på et lag, så nå er hun så flott!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar