søndag 25. september 2011

kake til 40års-dag;

Jeg begynner visst å bli gammel, for i går var vi i 40års-dag igjen. Eller så er det bare det at jeg har gamle venner... Men alder betyr jo lite. Det var veldig kjekt i går, og jeg kom meg altfor seint i seng. Men, men, det blir nok av tid til å sove en gang sikkert. Her er kaka som jeg lagde til Trond:

Jeg var ikke helt 100% fornøyd med denne kaka, men tror mest det har med fargen på bladene å gjøre. Jeg syns den er for knall, så jeg tror jeg må finne meg en annen farge til bladene- en som er litt mer mørkegrønn tror jeg. Men Trond ble fornøyd tror jeg, og han lovte å lage ei like fin kake til meg når jeg blir 40. Han har nesten 8 år på seg til å planlegge, så jeg har store forventninger!

God søndag!

2 kommentarer:

  1. Kaka var flott den. Har ett tips om grønnfarge til blader. Går ut fra att du har en leaf green eller Kelly Green. Kjøp deg den som heter moss green eller juniper green. det gir en mere relaistisk bladfarge

    SvarSlett
  2. Jeg tror det er leaf-green jeg har, skal absolutt kjøpe meg en annen. Syns det ser mer naturlig ut med litt mer mørkegrønn. Takk for tips:-)

    SvarSlett