tirsdag 6. november 2012

Smelte sjokolade

Her er et lite tips; smelt sjokoladen i mikroen! For de av dere som ikke har prøvd det, kan jeg bare si at det er helt genialt, og det går så mye raskere enn i gryta eller vannbad. Det er gjort på sånn ca 1-2 min, alt etter hvor mye sjokolade som skal smeltes.

1. trinn: ha sjokoladen i ei bolle eller en kopp som tåler mikro:

 
2.trinn: sett mikroen på full styrke i 45 sek, ta ut koppen:
 
 
3.trinn: rør godt, sett koppen inn igjen på full styrke i 15 sek. Ta den ut nok en gang og rør godt. Gjenta dette til sjokoladen er helt smelta. Det er viktig å røre godt mellom hver gang.
 
 
Resultatet blir helt fin smelta sjokolade klar til å brukes i ei deilig kake!
 
Ha en nydelig dag!
 
-Margunn-
 
 
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar