mandag 12. november 2012

Sitronbrød med sjokolade

Perfekt til kaffien!
 
 
Oppskrift:
 
150 g smør
200 g sukker
rør smør og sukker hvitt
 
3 egg
tilsett ett og ett egg, rør godt mellom
 
1 dl melk
2 ts bakepulver
300 g hvetemel
tilsett, melk bakepulver og hvetemel
Ta 1/4 av røra over i ei ega skål
 
I den skåla med 3/4 tilsettes skall og saft av en sitron:
 
 
 
I den skåla med 1/4 tilsettes 1 ss kakao og 1 ss kaffi:
 
 
Finn fram ei brødform. Hvis det er ei vanlig form, er det greit med bakepapir opp. Hvis det er denne fra Tupperware går det helt fint uten. Ha halvparten av sitronrøra i formen, ha hele sjokoladerøren over der, og tilslutt resten av sitronrøra. Lag noen streker med en gaffel på tvers i formen for å lage litt mønster.
 
 
Steikes på 175 grader i 50 min
 
Så er det bare å nyte deilig sitronbrød med sjokolade
 


Lag deg selv en god dag!
 
-Margunn-
 
 
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar