Som jeg skreiv tidligere har jeg begynt med ukesmeny på middagene igjen. Det er så deilig å slippe å tenke ut hver dag hva vi skal ha til middag. Og så har jeg begynt å handle hver mandag til hele veka, så er det også gjort!
Mandag: steikt sei m/ rød karrisaus, raspa gulerøtter og poteter
Tirsdag: hjemmelaget blomkålsuppe med rundstykker
Onsdag: vårruller (laget av meg og Monika), ris og salat
Torsdag: steikte fiskekaker m/steikt løk, rømme, poteter og brokkoli
Fredag: kjøtt i brun saus med smørdampa gulerøtter og mais, og poteter
Lørdag: grøt
Søndag tar vi det litt som det kommer.
Så til gårsdagens middag:
Sausen smaker sterkt av karri, så den er nok mest for de voksne, men den er en fin måte å piffe opp en vanlig middag på.
1 løk finhakket
1 syrlig eple. raspet
1 ss smør
2 ts karripulver
1-2 ts karripasta, rød
3 dl kyllingkraft (vann + terning)
0,5 ts gurkemeie
salt
nykvernet pepper
ca 0,5 dl kremfløte
Fres løk, eple, karripulver og karripasta i smør. Hell på kraft og kok sausen i 10-15 min. Smak til med gurkemeie, salt, pepper og rør inn kremfløte.
Hvis det er interresse for det, kan jeg fortsette å legge ut ukesmenyene mine.
Ha en god tirsdag. Nyt høstferien for de som er så heldig å ha det!
Bare fortsett, Margunn! Kjekt med tips!:)
SvarSlettJa, fortsett å legge ut ukesmeny! Trenger inspirasjon:)
SvarSlett