tirsdag 5. april 2011

Siste sjokoladekake i denne omgang...

Og jeg har spart den beste til slutt! Denne sjokoladekaka er superenkel å lage, med mye deilig krem på toppen. Til bunnen er det ingenting som skal smeltes eller piskes, alt bare røres sammen. Bunnen er uten melk og egg for de som er interessert i det. Kaka ble laget til åpning av nye lokaler til min Mary Kay-inspirator.


Oppskriften er som vanlig hentet fra detsoteliv.no, der heter kaka crazy chocolate cake.

400 g sukker
375 g hvetemel
55 g kakao
2 ts natron- bland alt det tørre
4,75 dl vann
1,5 dl solsikkeolje
2 ts vaniljeessens
2 ts eddik (7%)- bland alt det våte i det tørre. Så enkelt!

Ha røra i 20x30 cm langpanne (eventulet del oppskriften i to og steik i ei lita 22 cm form). Steik på 175 grader i 30 min.

Til kremen røres 200 g meierismør, 2 ss kakao og 5 dl melis sammen.

Nå er jeg ferdig med sjokoladekaker her på bloggen for ei stund, men det kommer nok garantert mer senere, for sjokoladekaker blir man vel aldri lei?
Neste innlegg skal handle om nysteikte kanelsnurrer....

3 kommentarer:

  1. Såg gallgoe ud kagå:-)) Gleder meg til varene fra Mary Kay kjæme, blir spennande å prøva dei ud.

    Klem

    SvarSlett
  2. Den kaka er knallgod! Jeg fikk mail i går om at varene er sendt fra Sverige, så jeg kommer med de så fort jeg får de:-) Håper det er greit at jeg legger til bloggen min her på siden min. Kjempefin blogg du har! Likte veldig godt de påskeegga du hadde laga:-)

    SvarSlett
  3. Kjempegode kaka!Eg laga den i sønnen min sitt bursdagsselskap!Kjempeenkel å lage og veldig saftig!

    SvarSlett