lørdag 15. desember 2012

Kokosmakroner

Kokosmakroner må være noen av de letteste julekakene å bake. Jeg hadde besøk av Liv i går og da fant vi ut at det helt sikkert må være godt å dyppe de i smelta sjokolade etter de er stekt og avkjølt. Her er oppskriften:

7 eggehviter
500 g melis
580 g kokos
 
Framgangsmåten er så enkel som: pisk eggehviter og melis stivt, ha i kokos. Sett de på et stekebrett dekket med bakepapir med teskjeer. (jeg brukte spiseskjeer, men syns de ble for store, så skal bruke teskjeer neste gang). Steikes på 200 grader til de ser ferdigstekte ut. Avkjøl på rist.
 

Vi koser oss mest inne i dag, ungene har vært litt ute og lekt og mannen er ute og måker snø. Men jeg syns det er best inne siden det er så mye vind ute!

-Margunn-


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar